MST – Maastricht Aachen Airport

Kijk mee naar iedere vlucht die aankomt of vertrekt vanaf Maastricht Aachen Airport. Vanaf hier kan je de vluchten spotten die op deze kleine luchthaven aankomen, op zo’n 8 kilometer van de stad Maastricht. De vluchten vinden voornamelijk plaats in Zuid-Nederland en de omliggende Duitse en Belgische streken. Het vliegverkeer dat zich hier voornamelijk plaatsvindt, is internationaal vrachtverkeer, maar ook internationale vakantiebestemmingen zoals Spanje, Frankrijk, Polen en Italië worden aangevlogen. Houd er wel rekening mee dat de frequentie van de vluchten per seizoen zal verschillen. De luchthaven werkt op het moment samen met de luchtvaartmaatschappijen Corendon, Ryanair, Wizz Air en Albastar.
Maastricht Aachen Airport is ideaal om vluchten te spotten, vooral als je hiervoor gebruik maakt van onze vluchtradar. Iedere vlucht volg je van het begin tot het einde door het vluchtnummer op de radar in te voeren. Hiernaast is het een handige tool om de bewegingen van de toestellen op en rondom Maastricht Aachen Airport te volgen. Klik simpelweg op een vliegtuig en je ziet alle informatie over het betreffende toestel: het vluchtnummer, de luchtvaartmaatschappij, het vluchtschema en natuurlijk de bestemming.

MST – Maastricht Aachen Airport Aankomsttijden & Vertrektijden

Naam:Maastricht Aachen Airport
IATA Code:MST
ICAO Code:EHBK
Airlines:African Int´l, Cargolux, Coyne Airways, Inter Airlines, KLM, MNG Airlines, Pegasus, Royal Jordanian, Transavia, Turkish Airlines
Website:http://www.maa.nl/ Website
Coördinaten:50.9115201,5.7541811 Google Maps