EIN – Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is een militaire luchthaven in het zuiden van Nederland. De commerciële en zakelijke vluchten zijn in de afgelopen jaren enorm gegroeid en vanaf de luchthaven zijn ondertussen meer dan 70 bestemmingen te bereiken. Met uitzondering van Noord-Afrika, worden vooral Europese bestemmingen aangedaan door vliegtuigmaatschappijen zoals Transavia, Arkefly, Ryanair en Wizz Air. Als je als vliegtuigspotter vooral geïnteresseerd bent in Europese vluchten naar bestemmingen zoals Portugal, Spanje, Italië, Letland en Hongarije dan is dit een perfecte luchthaven om deze vluchten te volgen.
Met onze vluchtradar volg je gemakkelijk de vluchten die zich op en rondom Eindhoven Airport bevinden. Voer het vluchtnummer in het toestel waarnaar je op zoek bent en je ontvangt niet alleen alle informatie over het toestel, maar je kunt de vlucht van het begin tot het einde volgen. Ook kan je een van de vliegtuigen op de radar aanklikken om te zien om welk toestel het gaat.

EIN – Eindhoven Airport Aankomsttijden & Vertrektijden

Naam:Eindhoven Airport
IATA Code:EIN
ICAO Code:EHEH
Airlines:Aer Lingus, Cityjet, Corendon Airlines, Freebird Airlines, Iceland Express, Onur Air, Pegasus, Ryanair, Sky Airlines, Solid Air, Transavia, Wizz Air
Website:http://www.eindhovenairport.nl/ Website
Coördinaten:51.4591266,5.3885738 Google Maps